Rulla runt.

Min lilla bubbel vände sig från rygg till mage. <3

Glada hälsningar!


Haallå!

Idag ska vi hem till Julians farmor och äta middag. Skriver senare!

Hej!

Igår hade vi Julians ena faster och två kompisar till henne på besök. Idag ska vi på 60-års kalas. Sen vet jag faktist inte. Hem och mysa kanske!

Överraskning!

Håller på att fixa tomatsoppa med pasta i, som jag vet att min älskling tycker om. Som en liten överraskning och förrätt. Efter det ska vi ha kycklingklubbor och ris. Till efterrätt har jag inte klurat ut än. Hm.

Snigelspår.

Haha Julian dreglar så mycket. Det är blött överallt!

Glömde bilderna....


Elaka suggor.

Mitt självförtroende är inte det bästa, och jag mår t.o.m dåligt över att min blogg inte har så många läsare. Vad gör jag för fel? Första gången jag var på öppna förskolan blev jag ratad och vänd ryggen. Är jag ful? Passar jag inte in? Är jag konstig? Beter jag mig illa? Stinker jag? Frågorna är många och svar lär jag heller aldrig få. Men jag kan iallafall säga att jag gillar mina läppar och mitt hår.

Mamma, våga visa!


Lilla skatten. <3


Jag älskar dig.


Senaste!

Igår hade vi en mysig picknick. Idag har vi inte gjort mycket mer än att städa. Jag håller på att rensa ur förrådet. Ska göra en walk-in closet till mig, hihi. Ikväll har jag och världens bästa man date, så jag ska göra mig extra fin.

Myror i brallan...

Svårt att ta kort när han aldrig är stilla. ;)

Shopping.

Det blev ingen vagn, men massa annat istället. Nya leksaker och kläder. Vi fann en bobbycar polis för rynka 50 riksdaler!! Vilket fynd. Jag <3 second hand.

God morgon!

I skrivande stund sitter jag och äter frukost i lugn och ro, när hände det senast? Senare ska vi eventuellt köpa en ny vagn, en sittvagn. Kläder också! Hmmm ska äta upp och gå och mysa med min lille gospojke! Som för övrigt kommit på att han kan stoppa allt i munnen...

Hos mormor.

Just nu är vi hos mamma/mormor. Vi ska äta biff och potatis. Julian ligger och ska vila. Är också trött, kanske ska passa på. Haha.

Min lilla bebbe.

Han tog vaccin igår så därav ingen uppdatering! Men idag är han glad som bara den och jag passar på att diska. Vi hörs sen!

Inte still! :D


Vad försökte hjärnan säga? -dröm.

Inatt drömde jag att vi köpt ett hus. Plötsligt sitter jag i en soffa i vardagsrummet. Det börjar spöka bakom mig, och framför mig står Marko. Jag drar upp knäna under hakan, blundar hårt och sätter händerna för öronen. Marko, som nu sitter bredvid, tar försiktigt bort mina händer och säger med mjuk stämma: Du måste öppna upp och acceptera det. Samma händelser upprepar sig gång på gång och jag berättar hur dåligt jag mår och hur rädd jag är. Jag försöker även att möblera om men inget hjälper. Till slut fattar jag något, och jag kan acceptera det. Då förvandlas vi till två ljuspunkter och flyger till ett ljusare finare ställe, flyger genom golv och tak. Där vaknade jag! Jag tolkar min dröm som att huset är mitt psyke. Spökena mitt förflutna, möblerna mitt nu. Att jag möblerade om betyder nog att hur mycket jag än vill ha saker ogjort eller ändra på, så går det inte. Det är så det ska vara. Jag kan bara möblera mitt nu och skapa min framtid. Öppna upp mitt sinne och faktist acceptera det. När vi flög genom huset från den mörka undervåningen, till den ljusa övervåningen så kändes det så lätt, sprudlande och lyckligt.

Vad han lärt sig.

Just idag är Julian 3 månader. Nu kan han gripa tag i t.ex. leksaker, filtar, kläder osv helt och hållet. Han nyper även i saker. Med tummen och pekfingret. Han vänder sig nästan från rygg till mage. Han är bra på att somna ensam. Ibland. Han pratar väääldigt mycket, och han lär sig nya läten varje dag. Han gillar massage och pussar. Han kan skratta. Han suger på sin underläpp, ser väldigt roligt ut haha. Hålla huvudet uppe och "leka" med en hand.

Så skönt.

Vi har verkligen varit ute hela dagen. Förvisso mestadels på balkongen men ändå. Sitter på ett täcke i skuggan och ammar. Så härligt!

Min fina skatt!


Grillning..... Igen.

Fast denna gången korv, och så har vi ju kyckling från igår. Julian är fortfarande förkyld men vårdcentralen är som vanligt inte bra, vi får inte komma dit. Bara om han är påväg att dö typ. Just nu ligger han iallafall och leker med sitt babygym här ute på balkongen medans jag grillar. Lilla moster har varit här på besök också. Vet inte vad mer vi ska göra idag, förmodligen ingenting eftersom min plutt är sjuk. :(

Från vår balkong.


Grill.

Idag kom mamma förbi med en elgrill, och lite kläder till Julian. Så när hon gått så stack vi till affären och handlade fläskfilé, och så hittade jag lite kyckling i frysen. Gjorde en smarrig marinad till, vi får väl se vad mannen tycker om det. Handlade även baguetter, vitlöksdipp (för den som inte hinner göra egen.... Hehe), pommes hade vi redan hemma. Sitter och gottar mig i värmen från grillen här på balkongen. Det känns väldigt somrigt! Lilla gubben är fortfarande förkyld. Usch. Mår så dåligt för hans skull. Farmor skulle komma på besök för ett tag sen, än har vi inte sett henne.... Hmm

RSS 2.0