Förkylda lilla killen.

Vet inte om det blir någon show, min lilla skatt är förkyld. Så vi får nog stanna hemma och vila. Ta ett bad, ochbara mysa hela dagen. Han har iallafall fått se på blommor och gräs idag, en fin värld!

Lugn helg.

Ja vi har faktist inte gjort så mycket. Promenerat lite, tittat på dawn of the dead. Idag ska vi gå på upptäcktsfärd i vida världen och tvätta. Imorgon ska vi gå på min kusins och hennes hästs show! Det blir kul!

Vilken dag.

Vi handlade bara mat idag, orkade inte något annat. Vilket fint väder då! När vi kom hem har vi bara ätit mat, snart är det dags för jordgubbar och glass. Vi ser på den sista dokusåpan också, kan inte den där Daniel Paris bli dödad. Åh vilken jobbig människa! Haha.

Pincett.

Något jag lagt märke till är att Julian börjat ta i saker med tummen och pekfingret. Speciellt när han ska sova. Då vill han att jag håller handen på nappen och bröstkorgen, och så ligger han och känner och pillar med fingrarna över min hand tills han somnar. Har också lagt märke till att han använder höger mer än vänster hand. Fast inte i babygymmet. Då använder han båda lika mycket. Högerhänt? Något han också gör är att skruva på handlederna och hålla på med fingrarna. Tror också att första tanden är på gång. Passar på att skriva när han sover.

Då och nu.

Några timmar gammal. Två och en halv månad. Så stor min pojke är!

Herre min skapare!!

Vaknade för en stund sen. Behövde väl sova. Annars så hade vi besök igår, och Julians moster kom förbi med en fin t-shirt. Idag är det shopping som gäller, han har snart växt ur storlek 62! Nyss var han 48 cm lång och drunknade i strl! 50 känns det som. Ska försöka få upp lite bilder!

Haha oj!

Mitt förra inlägg publicerades visst inte. Klumpigt. Iallafall, öppna förskolan var inte kul tyckte Julian som var jättetrött. Däremot tyckte han att det var intressant när mamma satte in spiralen. Vilket för övrigt inte gjorde ont, som jag trodde. Det kändes till min stora förvåning.... Ingenting! Det är nu i efterhand det känns som mensvärk ungefär, och så blöder det lite. Kommer nog göra i någon dag till. Skönt att vara skyddad iallafall! Idag vet jag faktist inte vad vi ska göra, bara att jag ska somna om i någon timme eller två, till ljudet av fågelkvitter. Härligt!

Läskigt besök!

Snart ska vi till öppna förskolan, och vid två ska jag sätta in en spiral. Är så nervös, säkert för ingenting! Men det låter så läskigt. Spiral. Usch. Uppdaterar om jag överlever....

Världens finaste kille!

Fast på bilden är han lite mindre, kanske 7 veckor! Men tycker den är så fin, nu är det inte lätt att fånga honom på bild, när han slänger sig överallt! ;D

När min älskling ville sitta!


Gipshänder och fötter.

Hallå! De senaste dagarna har vi lekt, vart på öppna förskolan med Lina och lilla Lowa, vart hemma hos farmor, imorse kom farfar på besök. Åh vad Julian tycker att det är roligt med människor, fast leksaker är nästan lika kul, men inget är bättre än mamma och pappa! Tänkte lägga ut någon bild också.

Bebis-picasso!


Upp upp och iväg!

Idag lyfte Julian huvudet ifrån magläge och höll det så ett litet tag. Han skrattade även lite, innan har han bara gjort skrattliknande ljud. Just nu sover han på mig, men inte som förut då var det mage mot mage. Nu vill han ligga på rygg. Men det är mysigt det också! Ska strax äta frukost, vi sov länge idag för att vi var så trötta igår då vi var på öppna förskolan. Julian hade såå kul haha! Det var fint att se. Vi gjorde gipsavtryck och målade lite. Idag är det bara städ som gäller. Kanske åker vi och handlar.

Trött mamma!

Kommer inte upp ur sängen.. Så segt. Ska försöka iallafall! Det var grått på himlen och snöade. Tanken var att gå ut men vi får se vart vädret bär iväg. Min lilla kille låter lite förkyld, hoppas inte. Hörs sen, god morgon!

BMI -före och efter!

Wow vilken förbättring. Från 38 till 50 kg!! Hoppas jag stannar och inte går ner.

Trött liten kille.

Julian ligger och sover på mig. Hans absoluta favorit. Min med! Vet inte om det bara är pollen men känner mig helkonstig idag. Igår kom även Julians farmor, gammelmorfar med sambo och fikade. Så trevligt så. Vi har bara tagit det lugnt, vaknade sent. Kanske åker till Ikea sen. Vi får väl se!

Middagslur.


Lite bilder från igår!


Igår och idag.

Ja igår var mamma/mormor och lillasyster/moster, och mammas sambo här. Julian fick lite kläder och nya leksaker. Mycket uppskattat! Vi fikade på jordgubbar och glass. Så somrigt. Idag har vi mest lekt, och varit ute lite. Spännande att upptäcka en helt ny värld! Just nu steker jag pyttipanna och Julian leker med sina kompisar som hänger i babygymmet. Haha.

Bara två dagar gammal...

Titta så liten han var. <3

Om oss!

Hej! Den här bloggen är tänkt att vara en slags dagbok/om vår vardag. Dessutom så tror jag att min son uppskattar det när han blir äldre! (hoppas iallafall...) Nathalie, 19 år, är världens bästa mamma. Älskar att vara med familjen. Skor och väskor. Musik och andra diverse kreativa saker. Sen har vi Julian, 2 månader och 2 veckor gammal. Gladast i stan! Finast i universum. Älskar att busa med mamma och pappa. När de sjunger och sina leksaker. Väldigt envis och vet precis vad han vill! Pappa/fästman har vi också men han vill nog inte vara med här!

RSS 2.0